Onze werking

Onze Werking

Openingsuren en sluitingsdagen

Op weekdagen zijn we dagelijks open van 7 tot 19u, gedurende meer dan 230 dagen!

We zijn collectief twee weken gesloten tijdens het bouwverlof, één week paasvakantie en tussen kerst en nieuwjaar.

 

Voor 2024 zijn deze data:

  • Paasvakantie 2024 (4 dagen): dinsdag 2 april tem zondag 7 april 2024 (aansluitend op paasmaandag 1 april);
  • Zomervakantie 2024 (10 dagen): maandag 22 juli tem zondag 4 augustus 2024;
  • Eindejaarsvakantie 2024 (6 dagen): donderdag 26 december 2024 tem vrijdag 3 januari 2025. Heropening 6 januari 2025.
    Opgelet: Kerstavond dinsdag 24/12/2024 zijn we open tot 17u.

!! Brugdagen 2024:

  • vrijdag 10 mei 2024
  • vrijdag 16 augustus 2024

APP: Bitcare

Omdat wij vandaag verantwoordelijk zijn voor het milieu van morgen, werken we mee aan een papiervrije werkomgeving. In dit kader maken bij Tutters & Bellen zowel ouders als kindbegeleiders gebruik van de applicatie “Bitcare”.

In Bitcare kunnen alle belangrijke gebeurtenissen worden gelogd door de kindbegeleiders, en eventueel worden voorzien van de nodige toelichting. Gaat je kind een dutje doen, eet het zijn middagmaaltijd niet op of wordt het ziek? U krijgt steevast een melding via uw GSM, zodat u met een gerust hart kan werken.

Als uw kind materiaal nodig heeft in het kinderdagverblijf (pampers, zonnemelk, … ) wordt dit gemeld via de app!

Heeft u klachten of vragen? Ook hiervoor kan de applicatie worden gebruikt, het is namelijk dé manier bij uitstek om kindbegeleiders of coördinatoren te bereiken.

Op het menu

Bij Tutters & Bellen hechten we veel belang aan voedingsvoorkeuren. Bij ons kiezen de ouders wat de pot schaft. Eet uw oogappel vegetarisch, halal of kosher? Wij houden er rekening mee! Via onze handige app kan je eenvoudig volgen welke maaltijden je kind voorgeschoteld krijgt in onze opvang.

Samen met Food for Kidz zorgen wij ervoor dat je kind van smakelijke, dagelijks verse en gevarieerde maaltijden kan genieten, met het bereiken van een gezond voedingsevenwicht als doel. De babyvoeding van Food for Kidz wordt speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven, volgens de richtlijnen van Kind en Gezin. U mag er dus gerust van zijn dat wij uw kind dagelijks maaltijden presenteren van de hoogste kwaliteit!

Stadstuin

Op ontdekkingstocht, doorheen onze tuin! Vlinders en kriebelwormpjes, bomen en bloempjes, in onze tuin vindt je liefste kapoen het allemaal terug. Buiten spelen maakt kinderen blij en stimuleert hen om creatief bezig te zijn met hun omgeving.

Rekening houdende met de weersomstandigheden zullen wij uw kind de mogelijkheid geven om speelmomenten in de buitenlucht te beleven. We streven ernaar om de kinderen dagelijks buiten op ontdekkingstocht te laten gaan, samen met hun vriendjes.

Zoo van Antwerpen

Grommende leeuwen, roze flamingo’s en zachte ijsberen: alle dieren die in onze stadstuin (gelukkig) niet te vinden zijn vinden we terug in de Zoo van Antwerpen.

We willen ervoor zorgen dat uw kind niet enkel dieren leert kennen door voorleesboekjes, maar dat ze de dieren in het levensecht kunnen zien bewegen en hun typische geluidjes kunnen horen. Maandelijks maken we met de grootste kinderen uit de groepsopvang een uitstap naar onze buren in de Zoo van Antwerpen.

Schrijf in voor onze Nieuwsbrief

BV Tutters & Bellen
2060 Antwerpen
BE 0684.504.551

+32 (0) 3 303 20 62
[email protected]

ma-vr 7-19u

Contacteer ons